Wie wij zijn?

Wij zijn professioneel, kwalitatief, uitgebreid en bovenal een betrouwbare fotografiebedrijf.

Bij C.VFotografie gaan wij altijd voor perfectie. Of het nu gaat om een dierenshoot of een familieshoot, wij willen het perfecte resultaat!

Al jarenlang streven wij ernaar om mooie momenten vast te leggen, van een mooie blik van de hond tot een prachtige sfeer bij een bedrijf.

De kracht van een mooi portret of de kracht van een hechte familie, wij maken het visueel.

 


Hoe gaan wij te werk?

Voorafgaand aan de fotoshoot gaan wij altijd in gesprek over de wensen van de fotoshoot.

Hierbij kan je denken aan de vragen: "Welk moment mag vastgelegd gaan worden?" of "Waar wil je de foto's voor gaan gebruiken?"

Deze vragen zijn voor ons belangrijk om te achterhalen welke strategie wij kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot, waardoor er een glimlach op jouw gezicht wordt getoverd.

Daarna gaan wij op de gekozen datum en tijd aan de slag om het plan te verwezenlijken.

Dit gebeurt altijd met respect voor het onderwerp, wij zoeken de juiste pose, sfeer en locatie dat het beste bij het onderwerp past.

Zodra alle foto's genomen zijn gaan wij deze ter plekke uitzoeken, en noteren wij alle foto's die bewerkt mogen worden. Hierin is er uiteraard ook ruimte voor inspraak over het eindresultaat, want jouw wensen staan in dit proces voorop!

Vervolgens gaan wij aan de slag om de foto's te editen en zal het eindresultaat via de mail opgestuurd worden om er zeker van te zijn dat het resultaat aankomt bij jullie.


Kernwaardes:

Professionaliteit

Bij ons is professionaliteit prioriteit nummer 1.

Zonder professionaliteit kunnen wij niet garant staan voor onze kwaliteit.

Dit vullen wij in door op een respectvolle en nette manier met elkaar om te gaan en waarbij er altijd gekeken wordt naar een oplossing dat leidt tot het perfecte resultaat dat wij aanbieden.

Kwaliteit

Met de nodige kennis en materiaal en ervaring bieden wij ten alle tijden kwaliteit, en dat houdt niet alleen in dat wij kwaliteit leveren wat de foto's betreft, maar ook kwaliteit leveren bij de nabestelling, hierin werken wij alleen samen met partners die respect hebben voor de foto's die wij maken en deze kwalitatief verwerken op mooie producten.

Betrouwbaar

Vanuit vertrouwen kan je werken. Zo gaan wij intern en extern met elkaar om.

Dus jij als klant kan ons vertrouwen, maar wij als team kunnen elkaar ook vertrouwen. Dit zorgt voor een sfeer onderling dat tot mooie eindresultaten zorgt en wat alleen maar ten goede komt van jouw foto's

Uitgebreid

Door een breed scala aan diensten die wij aanbieden, kunnen wij voor vrijwel elke situatie een passende fotograaf vinden.

 

Wij bieden met trots meerdere vormen van fotografie aan, omdat wij willen laten zien dat elke vorm van fotografie kwaliteit levert.

Maar het belangrijkste is dat wij elk moment mooi kunnen vastleggen!