Over Verhoeckx Management

Samenwerken tot perfectie, dat is ten alle tijden ons streven. 

Met Verhoeckx Management zijn wij al jaren bezig om elke dag te groeien, te groeien in persoonlijke ontwikkeling, in financiële vrijheid en te groeien met ons netwerk.

De focus van Verhoeckx Management ligt nu en de komende jaren voornamelijk op onze fotografie groep, waarin C.VFotografie een prominente rol in heeft. 

De identiteit van Verhoeckx Management uit zich perfect in het DNA van C.VFotografie, waarbij wij vandaag perfecter willen zijn dan gister, en morgen succesvoller dan vandaag.

Wat houdt een samenwerking in?

Wanneer je een samenwerking aangaat met Verhoeckx Management dan kan je vertrouwen op een samenwerking met wederzijds vertrouwen,  een gezamenlijk doel, een prettige en professionele communicatie en uiteraard 100% inzet.

Wij zijn altijd opzoek naar uitdagende samenwerkingen, waarbij ieder van ons inzet geeft om samen tot perfectie te werken.

Een fotograaf, videograaf, producent of opdrachtgever, wij zoeken jou!

Wanneer je ook maar iets te bieden heb in de audiovisuele media dan staan wij open voor een gesprek, om elkaar te leren kennen en ons gezamenlijke doel te bepalen

Wat is onze werkwijze?

Wij starten altijd met een gesprek, hierin leren wij elkaar kennen, komen wij tot een gezamenlijke doel en bespreken wij in hoeverre wij met elkaar kunnen gaan samenwerken.

Nadat wij dit gesprek hebben gevoerd, gaan wij de samenwerking aan, dit gaan wij doen met vertrouwen en een passende communicatie.

Wanneer wij tot een overeenkomst zijn gekomen zullen wij dit vastleggen in een samenwerkingsovereenkomst, zodat wij hierdoor een stevige fundament kunnen leggen voor de verdere samenwerking. 

Wanneer wij van start zijn gegaan hebben wij geregeld contact over de voortgang en kijken wij altijd naar de volgende stap en gaan wij in op de beste kansen en mogelijkheden om onze samenwerking tot perfectie te leiden.

Wat levert het jou op?

Door elke dag te streven naar perfectie garanderen wij jou dat er met 100% inzet het gewenste resultaat te behalen valt.

Onze vastgestelde doelstelling geeft aan wat er voor ons te behalen valt.

In het geval van een fotograaf gaat het hierbij om een meerderdeel aan de winst, samen gaan wij met fotografen opzoek naar de mogelijke middelen om omzet te behalen of om de huidige omzet te vergroten, en vanuit hier verdien jij je geld mee als fotograaf.

 

Verder zullen wij altijd samen naar zoveel mogelijk winst gaan, om continu te blijven groeien.